[Dev] [Packages (i686 and x86_64) - Bug #341] (open) X -configure: Segmentation fault

labs at parabola.nu labs at parabola.nu
Tue May 28 14:05:56 GMT 2013



Issue #341 has been reported by ruwolf.

----------------------------------------
Bug #341: X -configure: Segmentation fault
https://labs.parabola.nu/issues/341

Author: ruwolf
Status: open
Priority: bug
Assignee: 
Category: 
Target version: 


When I run as root <pre>X -configure</pre> I have got segmentation fault.

My packages versions:
xf86-input-evdev 2.8.0-1
xf86-input-keyboard 1.7.0-1
xf86-input-mouse 1.9.0-1
xf86-video-ati 1:7.1.0-3
xorg-bdftopcf 1.0.4-1
xorg-font-util 1.3.0-1
xorg-font-utils 7.6-3
xorg-fonts-alias 1.0.3-1
xorg-fonts-encodings 1.0.4-3
xorg-fonts-misc 1.0.1-2
xorg-iceauth 1.0.5-1
xorg-mkfontdir 1.0.7-1
xorg-mkfontscale 1.1.0-1
xorg-server 1.14.1-1
xorg-server-common 1.14.1-1
xorg-server-utils 7.6-3
xorg-sessreg 1.0.8-1
xorg-setxkbmap 1.3.0-1
xorg-x11perf 1.5.4-1
xorg-xauth 1.0.7-1
xorg-xbacklight 1.2.0-1
xorg-xcmsdb 1.0.4-1
xorg-xgamma 1.0.5-1
xorg-xhost 1.0.5-1
xorg-xinit 1.3.2-3
xorg-xinput 1.6.0-1
xorg-xkbcomp 1.2.4-1
xorg-xmodmap 1.0.7-1
xorg-xrandr 1.4.0-1
xorg-xrdb 1.0.9-2
xorg-xrefresh 1.0.5-1
xorg-xset 1.2.2-2
xorg-xsetroot 1.1.1-1

(I have no @/etc/X11/xorg.conf@ file.)



--
You have received this notification because you have either subscribed to it, or are involved in it.
To change your notification preferences, please click here: http://labs.parabola.nu/my/account


More information about the Dev mailing list